HTML

Állatfarm

Az élet, a világmindenség meg minden - Orvelli nézőpontból.

Friss topikok

  • htmm: Állj, a bliccelő nem bűnöző, a késelő cigány pedig igen, mégis inkább a bliccelőn háborodnak fel. ... (2008.03.20. 09:03) Kettős mérce vagy mi?
  • Gabiszonszan: Tehát durván az 1/3-át kapod a fizetésednek. Ahhoz képest még jó arány is. Gondolj bele: a lakossá... (2008.02.28. 22:01) Kinek dolgozom?
  • dev.null: Bocs, hogy most reagálok, de egész meglepődtem, hogy van komment. Tomi: Most valóben bp-n élek, d... (2008.02.17. 23:41) vasutasokról

Linkblog

Népszavazás

2008.02.21. 08:49 :: dev.null

Nem fogok elmenni népszavazni, és utálom a fideszt, hogy a szokásos arrogáns módján ezt a több mint 4 milliárd forintot ismét az én zsebemből tapsolja el a saját agymosó hadjáratának erősítésére. Inkább költötték volna ezt a pénzt arra, amiről a népszavazás fog zajlani - merült fel benne a gondolat.

Aztán belegondoltam, miről is szavazunk? Az egyik azt monja nem, a másik igen, de könyörgöm, mire? Jó, tájékozódjunk.

Nézzük, fidesz pont hu. Sok mocsok, de egy büdös szót nem találok arról, mi lesz az a három (?) pont, amiről szavazok.

Möszöpöponthu. Isoráz, sehol semmi, de legalább pár rosszarcú fotóját láthattam. Dejó!

Szadesz. Hohó, végre valami! "miért mondunk nemet?" Rákatt, á, itt is csak ideológia, de könyörgöm hol vannak a kérdések?

felnőttekvagyunkemdéefponthu. Hasonló.

Hát ez van skacok. Azt már eldöntötte minden párt, hogy az igaz magyarnak mit kell Kereszteznie, de hogy mire? Nem mindegy? Az a lényeg, szavazz úgy, ahogy Ők akarják, mert ezért vagy. Ne gondolkozz, mert a végén még a saját véleményed szerint népszavaznál. Ezek azt várják tőlünk, mint az elvtársaiktól. A párt azt mondja az 5. kérdésre nem a válasz. Úgyhogy ha épp bent eszi a fene, és kéznél van a szavazógép az elvtárs nem-et nyom. Aztán megy vissza a büfébe, vagy olvas tovább.

Na ezért nem megyek el. Ez az én véleményem. Nem adom a nevem ehez a kutyakomédiához.

Utolsó mentsvár, nem hiszem, hogy nincs fent a neten! Nem vagyok én hülye, képzett internetező. nepszavazas.hu ! Hmm, üres oldal. Sebaj, tudom hogy van a valasztas.hu. Igen, népszavazás 2008! Klikk! Ó igen, egy menüsor legalján!  (1024-ben görgetni kell) lakossági tájékoztatók, azon belül hirdetmény. És lőn, itt a kérdések sora.
Persze úgy megfogalmazva, hogy ha igen mondok valójában nemre szavazok, csak hogy egyszerű legyen a dolga a kissé együgyübb választópolgárnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allatfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr37348075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása