HTML

Állatfarm

Az élet, a világmindenség meg minden - Orvelli nézőpontból.

Friss topikok

  • htmm: Állj, a bliccelő nem bűnöző, a késelő cigány pedig igen, mégis inkább a bliccelőn háborodnak fel. ... (2008.03.20. 09:03) Kettős mérce vagy mi?
  • Gabiszonszan: Tehát durván az 1/3-át kapod a fizetésednek. Ahhoz képest még jó arány is. Gondolj bele: a lakossá... (2008.02.28. 22:01) Kinek dolgozom?
  • dev.null: Bocs, hogy most reagálok, de egész meglepődtem, hogy van komment. Tomi: Most valóben bp-n élek, d... (2008.02.17. 23:41) vasutasokról

Linkblog

hurrikán

2008.03.03. 09:31 :: dev.null

Hát ezt is megéltük, sikerült kilobbizni az emberiségnek végre azt, hogy már nálunk is legyenek hurrikánok. Mikor is kezdődött, 3-4 éve? Kb. akkoriban jöttek a rendszeres viharok, és mostmár minden évben vagy 3-4db. No sebaj, tenni persze ne tegyünk semmit, előbb-utóbb majdcsak lép a földanya és eltakarít minket a felszínről, aztán pár százezer év múlva ha helyreáll az élet újrakezdi valami más állattal.

Nálunk is volt vihar, egy 10-12m -es fát nekidöntött a háznak, és a környékben is rengeteget kicsavart. Másnap jöttek a tűzolták, daruskocsi, és szépen felaprították a fát. Még nem is végeztek, de már ott áltak a haszonlesők, és vitték a méretre vágott fát, ingyen tüzelő!

Egyrészről a jó édes anyjukat, ez simán lopás. Másrészről a fene tudja az Önkormányzat ez mikor tenné meg, tehát annyira nem haragszom érte. A tisztességes az lenne, ha nem a tűzoltók által felaprított fát lopnák, hanem maguk elvégeznék a kármentést, és az úgy keletkezett fát vinnék el. Kvázi megdolgoznának a haszonért, ez persze magyarországon nem működik.

Végül, de nem utolsó sorban szeretnék egy nagy-nagy KÖSZÖNÖM -öt mondani a tűzoltóknak, aki gyanítom a hétvégén pörögtek mint a búgócsiga.

Szerencsétlenek nem keresnek valami sokat, pótlékokat vonnak meg tőlük, én még nem hallottam, hogy borravalót kapnának, főleg nem kötelezőt mint az orvosok, vagy pincérek. De ha bármi szar van, azonnal őket hívjuk. Több megbecsülést a tűzoltóknak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allatfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr41363052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása